Despre mine

Dr. Adrian Surd - medic specialist Chirurgie Pediatrica

Dr. Adrian Surd – medic specialist Chirurgie Pediatrica

Sunt medic specialist chirurgie pediatrica, absolvent al Universitatii de Medicina din Cluj-Napoca.

Dragostea pentru cei mici si uneori neajutorati m-a facut sa aleg aceasta profesie si sunt absolut convins ca in relatia medic-pacient si medic-parinte (apartinator) onestitatea si comunicarea sunt lucruri esentiale.

Odata cu explozia de site-uri si informatii nu intotdeauna corecte pe internet am hotarat sa fac si eu un pas in acest sens, la sugestia colegei si prietenei mele Dr. Delia Chira , un om deosebit si un profesionist adevarat cu care colaborez de mai multi ani. Cu siguranta multi vor spune ca site-ul este unul comercial insa eu voi incerca sa demonstrez contrariul. Dovada sunt sutele de raspunsuri pe e-mail, pe contul de Facebook, pe site-ul www.pediatrucluj.ro si telefonic la intrebari si nelamuriri ale parintilor.

Vazand ca omenia dispare treptat dintre noi si devenind in acelasi timp parinte, am hotarat ca trebuie sa ajut in masura in care pot si alti parinti care nu au de unde sa stie unele lucruri si uneori, mai grav, sunt sfatuiti gresit chiar de catre medici.

In concluzie, va stau la dispozitie cu orice informatie din domeniul chirurgiei pediatrice telefonic , pe acest site nou infiintat (ChirurgPediatruCluj.ro), pe email si pe conturile de Facebook, Google PlusTwitter sau Linkedin.